Absorberer du andres energi?

Kender du det, at når du er sammen med nogle mennesker, bliver du f.eks. træt, føler dig drænet eller meget emotionel, eller kommer til at sige ja til noget du ikke har lyst?

Alt er energi, og vi er i konstant påvirket fra omverdens energi. 98% af al energiudveksling foregår på energiplan, dvs. det er ikke noget vi fysisk kan se. De fleste ved ikke, at jo mere de sender/projicerer ud, des mere vil de absorbere fra omverdenen. Også selv om man har gode intentioner om at hjælpe andre. Hvis man skal beskrive det i et billede, sender man hele tiden ledninger ud til andre, og det betyder at de så kan sende tilbage ad samme vej. Hvis man ikke er bevidst om hvad man sender ud, og hvad der kommer tilbage, vil man ofte føle sig som beskrevet ovenfor. Man føler sig ucentreret, ikke helt sig selv.

Interaktion mellem mennesker, som ikke kan ses i det normale synsfelt.

HeartCoachen’s vigtigste opgave er at lære dig hvordan du lære at læse din egen energi. Lære dig at afkode dit eget subtile sprog. Det er som at lære et nyt sprog, at lære at afkode de signaler som din subtile energi sender til dig. Ofte betyder det at man må kigge på mønstre fra barndommen, se på nogle af de mindre flatterende sider af en selv (ens skyggesider). Så du er mere klar over hvad det er du sender ud.

Den anden ting en HeartCoach kan hjælpe dig med er at lære dig at arbejde med de mønstre og skyggesider som ligger som sten på vejen. Teknikken med at bruge hjertefeltet er essentiel. Det fungerer ligesom en støvsuger og du lærer at centrerer dig selv. Dvs. du sender med tiden færre ledninger ud. Dette er selvfølgelig en proces og ikke en engangs begivenhed. Men målet med at benytte HeartCoaching er ALTID at du bliver bedre og bedre til at selvheale! Dette er meget vigtigt! Du lærer redskaber, og får hjælp til at spotte de sten der ligger i vejen. HeartCoachen læser din energi, viderebringer dem til dig, og med tiden vil du blive mere og mere trænet i selv at læse din egen energi.

En særdeles effektiv metode til at arbejde med din energi, er at deltage i en fjern energi transmission, som Grace-Hjerte.

Her laver HeartCoachen et meget højfrekvent energifelt, som er fuldstændigt sikkert og trygt at være i. Og aflæser din energi under denne session, og du gør det samme, og har bagefter mulighed for at få feedback og på den måde lære mere om din energi, og få fjernet nogle af de sten der ligger og blokerer for din vej.

Læs mere her: HeartCoaching

Prøv en gratis energi transmission: Gratis Hjerte Fjern Transmission

Spørgsmål: skriv i kontakt