Hvad er GRACE?

GRACE er en tilstand, en ENERGI, der er knyttet direkte til hjertet og til ubetinget kærlighed. GRACE energien, flyder i overflod igennem os, når vi har lært, at være vores Sande Jeg. Når vi har lært at elske os selv og give denne kærlighed til alle.

Denne energi har INTET med religion at gøre. Det er en meget højt vibrerende energi, som ALLE har adgang til. Det er altså ikke noget, der bliver givet til dig eller som du skal gøre dig specielt fortjent til. Grace er yderst effektivt til selv-helbredelse.  

Så når vi begynder rejsen ind mod vores Sande Jeg, vil vi på et tidspunkt have brug for at arbejde dybere for at trænge igennem de lag som forhindrer os i at have kontakt med vores Sande Jeg. Her er Grace modulerne (Grace Integrity og Grace Manifestation) særdeles anvendelige.

I Grace Integrity og Grace Manifestation øver vi os i at være i denne energi, hvilket spontant løsner lavere vibrerende energier, så som smerte, traumer, frygt, skyld og vrede. Vi ”kører” uden om vores mentale lag (tankerne der kører uafbrudt), såsom selvkritik og negative selvbilleder, og de emotionelle lag kan dermed blive renset igennem hjertet.

At træne med GRACE er dermed, med til at lette integrationen af at finde tilbage til sit Sande Jeg.

Når du først har lært Grace modulerne at kende, kan du til enhver tid ”justerer” dig ind på denne energi og bruge dem bevidst når du står i udfordrende situationer i forhold til blokeringer i dig selv.

For mere info læs om Grace Integrity og Grace Manifestation. Eller skriv til mig hvis du har spørgsmål her: kontakt.