Hvad er HeartCoaching?

Måske har du hørt det før, at alt er energi.

Vi udtrykker det ofte i vores sprog, f.eks. : Jeg har ingen energi eller jeg er sprængfyldt med energi. Hvis man er til det tekniske, vil man vide at energi også kan beskrives som bølgelængder eller frekvenser. F.eks. siger man: ” jeg føler vi er på bølgelængde med hinanden”. Dvs. vores energi passer sammen, vores energi svinger sammen.

Så dybest set ved vi alle, at alt er energi, vi består af energi!

Energi kan forandres.

Det helt fantastiske ved energi er at det kan forandres!

Hvis man ofte befinder sig i skam, skyld, angst, vrede, er ens energi heller ikke særlig høj, og udsynet derfra er også begrænset. Det kan være rigtigt svært at se nogen vej ud af den situation man befinder sig i. Og de fleste har nok også oplevet at komme ud af angst f.eks. , og den lettelse der følger med, opleve at der går kortere eller længere tid, så GENTAGER det hele sig en gang til!. Man kører simpelthen i ring i nogle bestemte energier/mønstre.

Når man bliver opmærksom på det, og træt af at gentage sig selv, så begynder man at kigge sig om efter en vej UD AF trædemøllen.

En HeartCoach er trænet i at være i hjertets bølgelængde, og kan så at sige, scanne din energi for at se hvad er det der står i vejen for at komme ud af angst, skyld, vrede eller andre negative mønstre. Og give råd og vejledning til at ændre disse mønstre, og lære hvordan du selv kan arbejde med HJERTETS bølgelængde, så ændringerne bliver varige. Det er ikke et quick fix, men en proces man går igang med, fordi man inderligt ønsker at forandre følelser/tilstande/situationer i sit liv.

En HeartCoach er din træner på sidelinien, der hjælper dig til at se de ting der endnu ikke er synlige for dig. Som du med tiden SELV lære at få øje på, og kan bruge de redskaber du lærer til at ændre din energi. Et coaching forløb, kan hjælpe dig til at få øje på de blinde pletter og fastholde arbejdet på FORANDRING.  Se mere her:  heartcoach.dk/heartcoaching/

En anden måde er at kombinere  GRACE Hjerte Fjerntransmission sammen med coaching.

GRACE Hjerte Fjerntransmission er Særdeles effektiv, idet du så at sige “bader din energi” i den høje Hjerte energi, din energi bliver trænet til at være i, genkende og holde hjerte energien. HeartCoachen sørger  for at holde energien, og samtidig scanne dit energisystem, og kan give dig feedback på hvad det er der holder dig tilbage for at være i Hjerte energien.

Hjerte energien er en helt naturlig tilstand, som ALLE har adgang til, langt de fleste har bare glemt/fortrængt det pg.a. livets omstændigheder. De fleste mister den naturlige adgang til at være i Hjerte energien som barn, hvis forældrene ikke genkender denne energi fra sig selv.