Meditationen foregår på skype.

Tidligere har vi haft en meditationsgruppe der mødtes fysisk hver 14. dag.

Nu starter vi med en online meditationsgruppe på skype hver torsdag kl. 20, startende d. 5/11-20.

Meditationen er guidet og er på engelsk og er fra TransCodes.com’s Sacred Self Healing Program. Den varer ca. 20 min. og der vil være mulighed for at tale/skrive sammen før og efter meditationen. Dele og udveksle  det vi har oplevet.

For at deltage skal du have en skype konto og sende dit skype navn hertil: kontakt eller søge på skype efter anette.christensen51 og sende en venneanmodning hvor du skriver: online meditation. Du vil blive  tilføjet til meditations gruppen, hvor du også vil kunne se instruktionen.

Hvis du ikke ved hvordan du opretter en skypekonto, så skriv på ovennævnte mail.

Gør noget godt for dig selv. Prøv en guidet meditation, og mærk hvordan det kan løfte dit humør. Følg dit hjerte og kom til online meditation.

Du behøver ikke at have prøvet at meditere før, det er nemmere end du tror.

Ved at bruge hjertemeditation, lærer du en teknik til at “cleare”   gennem hjertet. Og du lærer at kontakte dit Sande Jeg, og kan sætte det i stedet for dit ego.

Når vi lærer at benytte Hjerte-Feltet, hvor igennem vi kontakter vores Sande Jeg, har vi noget at sætte i stedet. Og processen med at slippe uhensigtsmæssige mønstre, adfærd, fysiske, psykiske, mentale  og spirituelle ubalancer, bliver meget nemmere. Faktisk bliver vi meget bedre til at heale os selv! Hvilket er hele formålet med disse meditationer, at blive selv-healende, billedligt talt bliver vi meget bedre til at være ledere i vores eget hus.

Meditationen er sponsoreret af: