Hvad er GRACE?

GRACE er en tilstand, en ENERGI, der er knyttet direkte til hjertet og til ubetinget kærlighed. GRACE energien, flyder i overflod igennem os, når vi har lært, at være vores Sande Jeg. Når vi har lært at elske os selv og give denne kærlighed til alle.

Denne energi har INTET med religion at gøre. Det er en meget højt vibrerende energi, som ALLE har adgang til. Det er altså ikke noget, der bliver givet til dig eller som du skal gøre dig specielt fortjent til. Grace er yderst effektivt til selv-helbredelse.  

Så når vi begynder rejsen ind mod vores Sande Jeg, vil vi på et tidspunkt have brug for at arbejde dybere for at trænge igennem de lag som forhindrer os i at have kontakt med vores Sande Jeg. Her er Grace modulerne (Grace Integrity og Grace Manifestation) særdeles anvendelige.

I Grace Integrity og Grace Manifestation øver vi os i at være i denne energi, hvilket spontant løsner lavere vibrerende energier, så som smerte, traumer, frygt, skyld og vrede. Vi ”kører” uden om vores mentale lag (tankerne der kører uafbrudt), såsom selvkritik og negative selvbilleder, og de emotionelle lag kan dermed blive renset igennem hjertet.

At træne med GRACE er dermed, med til at lette integrationen af at finde tilbage til sit Sande Jeg.

Når du først har lært Grace modulerne at kende, kan du til enhver tid ”justerer” dig ind på denne energi og bruge dem bevidst når du står i udfordrende situationer i forhold til blokeringer i dig selv.

For mere info læs om Grace Integrity og Grace Manifestation. Eller skriv til mig hvis du har spørgsmål her: kontakt.

Absorberer du andres energi?

Kender du det, at når du er sammen med nogle mennesker, bliver du f.eks. træt, føler dig drænet eller meget emotionel, eller kommer til at sige ja til noget du ikke har lyst?

Alt er energi, og vi er i konstant påvirket fra omverdens energi. 98% af al energiudveksling foregår på energiplan, dvs. det er ikke noget vi fysisk kan se. De fleste ved ikke, at jo mere de sender/projicerer ud, des mere vil de absorbere fra omverdenen. Også selv om man har gode intentioner om at hjælpe andre. Hvis man skal beskrive det i et billede, sender man hele tiden ledninger ud til andre, og det betyder at de så kan sende tilbage ad samme vej. Hvis man ikke er bevidst om hvad man sender ud, og hvad der kommer tilbage, vil man ofte føle sig som beskrevet ovenfor. Man føler sig ucentreret, ikke helt sig selv.

Interaktion mellem mennesker, som ikke kan ses i det normale synsfelt.

HeartCoachen’s vigtigste opgave er at lære dig hvordan du lære at læse din egen energi. Lære dig at afkode dit eget subtile sprog. Det er som at lære et nyt sprog, at lære at afkode de signaler som din subtile energi sender til dig. Ofte betyder det at man må kigge på mønstre fra barndommen, se på nogle af de mindre flatterende sider af en selv (ens skyggesider). Så du er mere klar over hvad det er du sender ud.

Den anden ting en HeartCoach kan hjælpe dig med er at lære dig at arbejde med de mønstre og skyggesider som ligger som sten på vejen. Teknikken med at bruge hjertefeltet er essentiel. Det fungerer ligesom en støvsuger og du lærer at centrerer dig selv. Dvs. du sender med tiden færre ledninger ud. Dette er selvfølgelig en proces og ikke en engangs begivenhed. Men målet med at benytte HeartCoaching er ALTID at du bliver bedre og bedre til at selvheale! Dette er meget vigtigt! Du lærer redskaber, og får hjælp til at spotte de sten der ligger i vejen. HeartCoachen læser din energi, viderebringer dem til dig, og med tiden vil du blive mere og mere trænet i selv at læse din egen energi.

En særdeles effektiv metode til at arbejde med din energi, er at deltage i en fjern energi transmission, som Grace-Hjerte.

Her laver HeartCoachen et meget højfrekvent energifelt, som er fuldstændigt sikkert og trygt at være i. Og aflæser din energi under denne session, og du gør det samme, og har bagefter mulighed for at få feedback og på den måde lære mere om din energi, og få fjernet nogle af de sten der ligger og blokerer for din vej.

Læs mere her: HeartCoaching

Prøv en gratis energi transmission: Gratis Hjerte Fjern Transmission

Spørgsmål: skriv i kontakt

12 tegn på at du er på rette vej – selv om dit ego/din skygge siger noget andet!

  1. Du bliver ved med at vende tilbage til gamle uafklarede spørgsmål, som du troede du havde overstået.
  2. Du kan mærke du ønsker forandring, men ikke hvad/hvordan.
  3. Du bliver ved med at have følelsesmæssige udbrud af f.eks. vrede, frygt, angst.
  4. Du bliver ved med at blive distraheret af ting der ikke virker eller går i stykker.
  5. Du føler dine tanker kører i cirkler.
  6. Dit liv ser ud til at kollapse på alle områder.


7. Du kan ikke sove, eller føler dig hele tiden træt.

8. Du har mistet interessen til at være social, med dem du plejer at omgås.

9. Du føler at der ikke er noget der er som det plejer.

10. Du er kommet til den erkendelse, at for at kommer videre, skal du overvinde din værste frygt.

11. Du har en fornemmelse af hvor du skal hen, men ingen ide om hvordan du kommer derhen.

12. Du indser at det er dit ansvar, din tid til at handle og stå op for dig selv. Og det skræmmer dig vildt!

Hvad er HeartCoaching?

Måske har du hørt det før, at alt er energi.

Vi udtrykker det ofte i vores sprog, f.eks. : Jeg har ingen energi eller jeg er sprængfyldt med energi. Hvis man er til det tekniske, vil man vide at energi også kan beskrives som bølgelængder eller frekvenser. F.eks. siger man: ” jeg føler vi er på bølgelængde med hinanden”. Dvs. vores energi passer sammen, vores energi svinger sammen.

Så dybest set ved vi alle, at alt er energi, vi består af energi!

Energi kan forandres.

Det helt fantastiske ved energi er at det kan forandres!

Hvis man ofte befinder sig i skam, skyld, angst, vrede, er ens energi heller ikke særlig høj, og udsynet derfra er også begrænset. Det kan være rigtigt svært at se nogen vej ud af den situation man befinder sig i. Og de fleste har nok også oplevet at komme ud af angst f.eks. , og den lettelse der følger med, opleve at der går kortere eller længere tid, så GENTAGER det hele sig en gang til!. Man kører simpelthen i ring i nogle bestemte energier/mønstre.

Når man bliver opmærksom på det, og træt af at gentage sig selv, så begynder man at kigge sig om efter en vej UD AF trædemøllen.

En HeartCoach er trænet i at være i hjertets bølgelængde, og kan så at sige, scanne din energi for at se hvad er det der står i vejen for at komme ud af angst, skyld, vrede eller andre negative mønstre. Og give råd og vejledning til at ændre disse mønstre, og lære hvordan du selv kan arbejde med HJERTETS bølgelængde, så ændringerne bliver varige. Det er ikke et quick fix, men en proces man går igang med, fordi man inderligt ønsker at forandre følelser/tilstande/situationer i sit liv.

En HeartCoach er din træner på sidelinien, der hjælper dig til at se de ting der endnu ikke er synlige for dig. Som du med tiden SELV lære at få øje på, og kan bruge de redskaber du lærer til at ændre din energi. Et coaching forløb, kan hjælpe dig til at få øje på de blinde pletter og fastholde arbejdet på FORANDRING.  Se mere her:  heartcoach.dk/heartcoaching/

En anden måde er at kombinere  GRACE Hjerte Fjerntransmission sammen med coaching.

GRACE Hjerte Fjerntransmission er Særdeles effektiv, idet du så at sige “bader din energi” i den høje Hjerte energi, din energi bliver trænet til at være i, genkende og holde hjerte energien. HeartCoachen sørger  for at holde energien, og samtidig scanne dit energisystem, og kan give dig feedback på hvad det er der holder dig tilbage for at være i Hjerte energien.

Hjerte energien er en helt naturlig tilstand, som ALLE har adgang til, langt de fleste har bare glemt/fortrængt det pg.a. livets omstændigheder. De fleste mister den naturlige adgang til at være i Hjerte energien som barn, hvis forældrene ikke genkender denne energi fra sig selv.