Gratis Hjerte Fjern Transmission 

For feedback se mere her under heartcoaching

Instructions availabel in English.
Følg med på siden her, tilmeld dig nyhedsbrevet, eller se på facebook.

Næste gang:

onsdag d. 17/1-21 kl. 16-17

Hvis man føler for det kan man donere et beløb via dette link, og dermed støtte det gratis arbejde jeg laver. På forhånd tak.

paypal.me/heartcoachdk

Denne gratis  session vil  lære dig, hvordan du får adgang til og arbejder med at forbinde dig med dit Hjerte, som er porten til dit Sande Jeg, og der med vores SELV-healende evner! Jo mere man træner dette,  des bedre bliver man til at skelne/bestemme hvad er det der foregår, det være sig fysisk, psykisk, mentalt, emotionelt eller spirituelt. Når man ved/forstår hvad der foregår, er det også nemmere at korrigere/finde den rette “medicin”.

Som TransCoach har jeg trænet i at holde den resonans som hjertet har, hvilket betyder at jeg kan holde et felt åbent for dem som deltager, og samtidig se alle deltagernes energi uden at forstyrre eller påvirke deltagerne. Dvs. at deltagerne har mulighed for, hvis man ønsker det, at få feedback på de emner der er kommet op i transmission. Se under  HeartCoaching.

Billedligt forklaret vil det svare til at du går ind i et rum og alle der sidder i det rum er fokuseret i deres hjerte. Det vil klart være nemmere at selv kontakte hjertet end hvis du går ind i et rum hvor alle er sure, bange eller i dyb smerte.

Transmission betyder overførsel af energi, og alt er som bekendt energi. Forskellen på transmission og meditation er at du ikke er alene i “rummet”, der er andre der gør det samme som dig, sidder og fokuserer/mediterer på at få kontakt med hjertet. Det energi felt der bliver dannet, virker som en FORSTÆRKER. Det gør det meget nemmere og er derfor en meget effektiv måde at træne hjerte kontakt på, indtil man selv kan opnå hjerte kontakt uanset hvor og med hvem man er sammen med.

Selve transmissionen vil være online en time. Dvs. du skal  være uforstyrret i denne time. Internet er IKKE nødvendigt under transmission. Hvis du ønsker at høre at stykke afslappende musik, kan du vælge at gøre det. I instruktionen medfølger et foreslag til musik.

Hvis du ønsker individuel beskrivelse, eller coaching, se under HeartCoaching.

 TILMELDLING HER, skriv: Gratis Hjerte transmission, i besked feltet.

Du vil modtage en instruktion ca. 24 timer før transmissionen.

Du kan få èn gratis coaching session, hvis du har deltaget i Fri Hjerte Transmission. Se under: HeartCoaching