Karmisk Familie Clearing

Karmisk Familie Clearing er en kombination af indianertraditioner og energi arbejde. Clearingen fungerer for alle og kræver ingen metafysisk viden eller erfaring. Det adresserer alle karmiske bindinger, ikke kun familiebindinger, men det fokuserer på forståelsen af, at vi er påvirket af uløste karmiske bindinger 7 generationer tilbage, og at vi videregiver vores i den næste syv generationers cyklus.

Kraften i denne transmission ligger i kombinationen af en guidende stemme og kodede visualiseringsteknikker. Det medfører spontan hjertekontakt og følelsesmæssig clearing. Det bryder den karmiske cyklus i vores fortid og erstatter den med taknemlighed og kærlighed. Det understøtter vores bevidsthed om nuværende mønstre, vi er i, og hjælper os med at skelne det, som vi vil beholde, og det vi ikke ønsker at tage viderer med os til de næste generationer.

Karmisk Familie Clearing er incl. coaching session og email support.

Du får tilsendt en guidet meditation, der varer en time. Pt. er den på engelsk. Jeg følger din energi under hele processen, og kan dermed give dig dybtgående feedback på dine oplevelser.

For fuld integration af Karmisk Familie Clearing, kræves 3 transmission, hver med deres fokus punkt. Se nedenunder. Der skal helst gå et par uger mellem hver transmission.

BOOK DIN TID HER VIA: kontakt     

Eller klik på en af nedenstående:

1stk. Karmisk Familie Clearing transmission + coaching: 1400,-kr.

3 i en Karmisk Familie Clearing + coaching: 3800,-kr.

Skriv i beskedfeltet hvilken transmission du ønsker. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt for bookning af en tid.

Betaling: brug dette link til dankort:

paypal.me/heartcoachdk

(NB: linket kræver IKKE at du har en paypal konto, kun at du har betalingskort (f.eks. dankort!))