Mit navn er Anette Christensen, 53 år. Jeg er certificeret Level II Energy Coach og Grace Integrity® , Grace Manifestation Master og Karmic Family Clearing Energy Coach fra Transcodes.com .

Som kvalifikation til transCoach uddannelsen, har jeg gennemgået et 12 mdrs. selvhealings program  24 trins Sacred Self Healing Program  og 3 mdrs. intensiv Heart-Warrior , selvhealings program hos Transcodes.

Jeg er uddannet Laboratorietekniker og har altid arbejdet med og haft stor interesse og fascination af lys, bølgelængder og frekvenser fra den første dag jeg satte min fod i et laboratorie. At være transCoach er netop at arbejde med frekvenser/bølgelængder, hjertets frekvens, at lære at være på hjertets bølgelængde. Alt ændrer sig, når man kan  leve  fra hjertet.

Derudover har tidligere  startet og drevet webshoppen, Barfodet.dk i 7år, som medejer.

Jeg har arbejdet med mig selv siden jeg var teenager, på at løse mine egne udfordringer som meget sensitiv.  Jeg  har søgt, ledt og læst, og prøvet en masse forskellig på min vej.

Mine største inspirationskilder er Stuart Wilde, HeartMath Institute, Birteolesen.dk og ikke mindst Transcodes.com og Selfunification.com, med deres unikke viden og store nærvær og rummelighed.

Fra jeg var 14 til 30  arbejdede jeg meget med hunde, deres psykologi og adfærd, og var med til at opstarte en hel ny måde at træne hunde på, som kaldtes: Psykologi fremfor magt. Mange syntes, dengang i 80’erne, at det var  meget alternativt. De sidste 20 – 25 år, har det været fuldstændigt almindeligt at bruge denne metode. Ingen kan idag forestille sig at bruge fysisk magt mod deres hund.

I Marts 2021 får jeg en kræftdiagnose, hvilket kun gør mig endnu mere afklaret omkring mine valg i mit liv. Min vej bliver tydeligere for mig, så istedet for at blive deprimeret, føles det nærmere som en motivation for NU at gøre det jeg brænder for.

Så at være lidt forud for den tid jeg lever i, har altid været en del af mit lod på denne jord, så for dem der kender mig, overrasker det heller ikke at jeg er den første i Danmark der arbejder med denne unikke og nye metode der bruger Hjerte feltet som udgangspunkt, udviklet af Transcodes.com.